Copyright @2009 DanySoft COMPNY. All Rights Reserved.
contact : 0338 569 012

TRANSPORT GRATUIT !
Probleme cu calculatorul ?

        Venim la tine ...
          
                  acasa sau la birou !
Acasa      De ce DanySoft COMPANY ?      Produse      Abonamente      Web Design     Programe    Contact
Abonamente
    Abonamentul este modalitatea optimă prin care va puteti asigura serviciile noastre 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Practic vom functiona ca un departament IT, dar cu costuri mai mici decat cele implicate de un singur angajat.

   Cum functioneaza ?
   Odata contactati telefonic, pe email sau prin formularul de contact, ne deplasam la sediul dvs. pentru a vedea ce necesitati ai din punct de vedere IT. Stabilim necesarul de echipament hardware si software in vederea achizitionarii, in functie de nevoi si de oferta pietei. De asemenea identificam posibilitatea promovarii activitatilor tale prin intermediul internetului, ca si oportunitatea efectuării de training pentru unul sau mai multi angajati in vederea lucrului cu aparatura sau software-ul achizitionat. Toate aceste servicii vi le furnizam gratuit in cazul incheierii unui abonament.

   De ce abonament ?
   In primul rand pentru a beneficia de serviciile de mai sus in mod gratuit. In al doilea rand pentru ca la incheierea unui abonament ne punem in slujba dvs. cu prioritate, oricand aveti nevoie. Din punctul nostru de vedere este convenabil pentru ca putem avea o evidenta clara a necesitatilor clientului, precum si a numarului acestora, minimizand costurile de regie, fapt ce se rasfrange asupra costurilor dvs.. Cunoscandu-va necesitatile putem actiona preventiv, astfel incat să nu ramaneti in pana de echipament cand aveti nevoie mai mare de el.

   Cat costa ?
   Pretul abonamentului este minim pe piata din punct de vedere al raportului calitate / pret si se stabileste in functie de numarul si de tipul de unitati hardware detinute, de locatia clientului, de frecventa nevoii de deplasare etc. Costul lunar al abonamentului porneste de la 40 lei în cazul persoanelor fizice si al companiilor mici ce dețin un singur calculator, pretul crescând cu 20 lei/computer, 10 lei/imprimantă în cazul in care exista mai multe unitati de acest gen in locatie. Evident costul este estimativ, variatii in plus sau în minus putand interveni în functie de locatie, distributia unitatilor, numarul acestora, numarul de deplasari lunare necesare etc. Contactati-ne si va vom face o oferta personalizata.

   Aveti dreptul sa va convingeti ca suntem corecti si ca va oferim exact ceea ce aveti nevoie. In urma auditului tehnic care are loc la sediul societatii dvs., va propunem solutii care vor eficientiza activitatea în societatea dvs., pentru ca sa va ocupati de lucruri cu adevarat importante. Propunerile noastre, impreuna cu sugestiile dvs. vor crea solutia perfecta pentru societatea pe care o conduceti. Colaborarea noastra se va desfasura conform unui plan conceput impreuna, care are ca singur scop crearea unei solutii informatice perfecte pentru societatea dvs. Vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea si sa atingeti performante maxime!
   Va uram succes si speram ca atunci cand veti avea nevoie de departamentul dvs. IT, ne veti chema pentru ca v-a placut echipa noastra si profesionalismul serviciilor.


Programe Utile

Aboneaza-te  la Newsletter