Copyright @2009 DanySoft COMPNY. All Rights Reserved.
contact : 0338 569 012

TRANSPORT GRATUIT !
Probleme cu calculatorul ?

        Venim la tine ...
          
                  acasa sau la birou !
Acasa      De ce DanySoft COMPANY ?      Produse      Abonamente      Web Design     Programe    Contact
      Serviciile IT si solutiile IT sunt punctul nostru forte si de aceea definesc domeniul nostru de activitate.
        A cauta solutii inovatoare in mediul afacerilor reprezinta o cerinta a zilelor noastre.  Colaborarea cu noi va va ajuta sa integrati cele mai noi tehnologii informationale intr-un mod creativ, viabil si fara efort.
       Time-management-ul operational are astazi nevoie de solutii integrate, echipamente performante, suport tehnic asigurat de specialisti, promptitudine, exactitate, pentru a sustine ritmul accelerat de dezvoltare al oricarui proiect de succes.
        De aceea, DanySoft COMPANY va propune o gama completa de solutii informatice bazate pe cunostinte aprofundate si experienta, gestionate cu profesionalism si responsabilitate.
        Obiectivul nostru este acela de a furniza solutiile necesare pentru acoperirea tuturor nevoilor IT ale clientilor nostri.
       
Programe Utile

Aboneaza-te  la Newsletter

            Misiunea noastra este sa asiguram clientilor nostri continuitatea serviciilor IT, maximizarea disponibilitatii sistemelor si echipamentelor, garantarea securitatii si protectia impotriva pierderilor de date.
            Suntem prezenti in domeniul de servicii IT de peste sase ani si intelegem nevoile fiecarui client, indiferent de specificul industriei in care activeaza.
         Promovand in permanenta respectarea clientilor nostri, le oferim acestora consultanta de specialitate, solutii complete in domeniul informatic, servicii de intretinere si reparatii pentru diverse echipamente (hardware si software).
         Avem experienta dovedita si un portofoliu relevant in furnizarea de servicii adaptate fiecarui client. Echipa noastra de specialisti ofera suportul si solutiile necesare bunei functionari a infrastructurii IT, ajutandu-i pe clientii nostri sa se concentreze asupra cresterii afacerilor lor.
         Punem la dispozitia clientilor nostri solutii IT integrate, la standarde ridicate de calitate, asigurate de echipa noastra tehnica ce beneficiaza de o experienta vasta si de sistemul logistic performant care permite un control strict al costurilor si timpi de raspuns redusi.
         DanySoft COMPANY executa aplicatii software la cererea clientului, oferind training si licentiere pentru produsele software achizitionate.
         Alaturi de noi, veti beneficia de o serie de avantaje, precum concentrarea asupra afacerii de baza prin optimizarea modului de lucru, acces la experienta unor profesionisti in domeniu, reducerea si controlul costurilor, eliberarea resurselor financiare si umane si alocarea lor in domeniul productiv.
         Special pentru dvs. am creat un sistem de abonamente . În urma unei analize (auditări) gratuite a nevoilor dvs. vom determina tipul de abonament ce va este necesar. Nu mai mult nu mai putin decât aveti nevoie. Din 6 în 6 luni vom analiza din nou evolutia nevoilor dvs IT si vom ajusta abonamentul si serviciile împreuna astfel încât să primiti întotdeauna exact ceea ce aveti nevoie. Nu va temeti, nu este scump. Este GRATUIT!